Tisak na majice odličan je poklon posjetiteljima Zagrebu, ali zašto ne biste počastili i sebe?

Tisak na majice u Zagrebu je ono što tražite? Odlično. Našli ste nas. I mi vas. Zagreb i tisak na majice idu jedno uz drugo kao prst i nokat. Zašto, pitate? Odgovor je jednostavan – u našem je gradu toliko motiva koje ćete s veseljem nositi na majici da nećete znati koju majicu prvu obući.

Sigurno ste u šetnji gradom vidjeli ljude s majicama motiviranima Zagrebom. Bilo da je riječ o siluetnoj vizuri grada u obliku isprintane slike ili pak nekom ‘lokalnom’ natpisu, takve majice znaju biti stvarno lijepe i zanimljive. Neki mladi poduzetnici dobro su se dosjetili pa od našeg ‘kaj’ krenuli i u poduzetnički pothvat.

Jeste li kojim slučajem navijač Dinama? Print na majice omogućava vam da napravite upravo onakvu navijačku majicu kakvu ste željeli otkad ste prvi put nogom stupili na Maksimir i zapjevali ‘Nebo se plavi, bijeli se Zagreb grad…’

Tisak za majice sjajan je i kao poklon posjetiteljima Zagrebu. Preporučujemo vam da svojim gostima na majice isprintate neku od znamenitosti našeg grada kako bi im ostao u još boljem sjećanju. To, primjerice, može biti neki kratak natpis (npr. Serbus Zagreb moj) ili, još bolje, stih nekog našeg slavnog pjesnika (‘Povrh starog Griča brda, kao junak lijep i mlad, smjele glave, čela tvrda, slavni stoji Zagreb-grad’; August Šenoa: ‘Zagrebu’).  Ili, jednostavnije, slika tramvaja, kipa bana Josipa Jelačića s glavnog trga, katedrale… Ili kolaž svega nabrojanog. Kombinacija je bezbroj.

Naravno, u ponudi su uvijek i drugačiji motivi koji nemaju veze sa Zagrebom. Bilo da tražite printanje majica zbog predstojeće momačke ili djevojačke večeri, neku šaljivu majicu prijatelju za rođendan, majice za maturante ili želite novu majicu sa svojim omiljenim bendom, serijom ili filmom, tu smo za vas!