PLAKATI

Plakati su jedna od naših usluga koje su prepoznate po vrhunskoj kvaliteti tiska

Imate li neku fotografiju gdje ste s prijateljima na izletu ili vašim četveronožnim ljubimcem u šumi? Sigurni smo da na svom mobitelu imate pregršt takvih fotografija kojima ste zabilježili svoje posebne trenutke. Zašto ne biste taj poseban trenutak prenijeli na plakat i ukrasili prostorije svog doma ili ureda. Odaberite svoju najdražu fotografiju, sliku ili motivacijski tekst i pretvorite svoj privatni prostor u oazu mira ili poslovni prostor u ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata. Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija.

Zašto odabrati plakate (postere)?

Plakati su odličan izbor zato što:

  • Mogu se koristiti za unutarnje i vanjsko oglašavanje
  • Dimenzije se prilagođavaju Vašim potrebama
  • Birate mat ili sjajni papir
  • Debljina papira: 150 gr ili 200 gr
  • Aplicirani na kapa ploče
  • Uokvireni u aluminijske ili klik-klak okvire
  • Moguće ih je laminirati/plastificirati

Plakat ili više njih pretvoriti će njihove zidove u spavaćoj sobi u jednu cijelu vojsku super junaka koji se bore protiv strašnih zlikovaca u svemiru ili šumske vile i vilenjake koje užurbano lete po zelenim krošnjama i livadama prepunim šarenog cvijeća. Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena posterima pretvoriti će svaku igru vašeg mališana u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, poster sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će fotografije raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.

Plakati – primjeri

Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.Sve postere printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu fotografiju pretvoriti u savršeni poster