FOTO TAPETE

Izrada i ispis FOTO tapeta

Foto tapete printamo u mat glatkoj ili blago strukturiranoj varijanti, a uzorke materijala možete odabrati kod nas u poslovnici na Srednjacima 3 u Zagrebu. Zidne tapete mogu biti samoljepljive ili nalijepljene na bazi škrobnog ljepila, a za njihovu izradu odnosno odabir vizuala možete se poslužiti i našom ponudom fotografija.

 

FOTO TAPETE CIJENA

Zašto odabrati FOTO tapete?

 • Iskoristite vlastite fotografije za izradu foto tapete
 • Foto tapete tiskamo u dimenziji Vašeg zida
 • Print na foto tapetu je jedan od načina uređenja svakog interijera kojeg trebate iskoristiti
 • Montaža foto tapete može biti odrađena uz pomoć našeg tima ili to možete učiniti sami uz naše detaljne upute.
  • Ukoliko sami montirate tapetu na zid naknadne reklamacije nećemo biti u mogućnosti prihvatiti
 • Rok izrade: 3-5 dana
 • Cijena foto tapeta po m2 već od 160,00 kn

FOTO TAPETE ZA ZIDOVE

Primjeri FOTO tapeta

 • foto tapete
 • fototapete cijena
 • fototapeta-cijena

Jeste li znali da prostoriju, koja je do jučer izgledala pomalo obično i dosadno, možete pretvoriti u prostoriju u kojoj će gosti, kad prvi put uđu, teško zatomiti uzdah oduševljenja? Način na koji to možete učiniti su foto tapete. Riječ je o tapetama na kojima može biti isprintano doslovce sve što poželite. Pa tako foto tapete za zid vašu sobu mogu pretvoriti u sobu s pogledom na Plitvička jezera ili Golden Gate. Uz pomoć tapete za dnevni boravak kavu možete ispijati s pogledom iz zraka na Pariz, Zagreb ili London. I priroda može biti dio Vašeg doma uz foto tapete šumskih pejzaža, golemih valova ili fotografija vašeg omiljenog cvijeća.

Na njima mogu biti i razne teksture i uzorci pa tako jedan zid, primjerice, pomoću foto tapete možete ‘pretvoriti’ u zid od cigle, a drugi u zid koji izgleda kao da je izrađen iz drveta. Što god Vi mislite da Vam odgovara u sobu. Doista, riječ je o inovativnom načinu da se osvježi prostor.

Posebno nas oduševljavaju oni koji pomoću pomno odabrane 3d tapete za sobu manjem prostoru dodaju dubinu pa soba odjednom izgleda kao da se proteže od vašeg kauča, preko mirnog mora do kilometrima udaljenog horizonta. Djeca bi se mogla oduševiti ako im u sobu postavite foto tapete iz njihovog omiljenog crtanog filma, a oni nešto stariji mogli bi cijelog dana mogli uživati u nastupu svog omiljenog benda ili prizoru iz svog najdražeg filma. Ljubitelji astronomije i dalekih svjetova mogli bi leći na krevet, gledati Zemlju kako je vide astronauti i maštati kako bi bilo tamo gore, ili svjetlosnim godinama dalje.

No, foto tapete nisu ograničene na zidove pa tako u prodaji postoje i tapete za kuhinjske elemente. Kombinirajte ih uz tapete za kuhinju da biste dobili prostor u kojem ćete s motivacijom i uživanjem spremati ukusna jela. Tu su i tapete za vrata koje će dati potpuno novi izgled vratima koja su vam već pomalo dosadila.

Dajte mašti na volju – odaberite foto tapete koje vam odgovaraju i oduševite prvenstveno sebe, a onda i svoje goste, a na našim stranicama doznajte i gdje ih kupiti.naljepnice za zid

fototapete-print-montaza