Imate li neku fotografiju gdje ste s prijateljima na izletu ili vašim četveronožnim ljubimcem u šumi, a koju biste željeli tiskati ili printati na plakatu? Sigurni smo da na svom mobitelu imate pregršt takvih fotografija kojima ste zabilježili svoje posebne trenutke. Zašto ne biste za taj trenutak napravili tisak ili printanje plakata i ukrasili prostorije svog doma ili ureda.

Printanje ili tisak plakata su jedna od naših usluga koje su prepoznate po vrhunskoj kvaliteti tiska. Odaberite svoju najdražu fotografiju, sliku ili motivacijski tekst i pretvorite svoj privatni prostor u oazu mira ili poslovni prostor u ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Tisak ili printanje plakata pretvoriti će njihove zidove u spavaćoj sobi u jednu cijelu vojsku super junaka koji se bore protiv strašnih zlikovaca u svemiru ili šumske vile i vilenjake koje užurbano lete po zelenim krošnjama i livadama prepunim šarenog cvijeća.
Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena tiskanim ili printanim plakatima pretvoriti će svaku  igru vašeg mališana u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, tiskani ili printani plakati sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će fotografije raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Tisak ili printanje plakata vršimo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Cijena tiska ili printanja plakata ovisi o dimenziji koju biste željeli, ovisno radi li se o B1, B2 ili B3 plakatu, a ukoliko se radi o većoj količini tada cijenu plakata formiramo prema utrošenom metru kvadratnom. U ponudi nam se nalaze i različite vrste poster papira o kojima također ovisi cijena tiska ili printanja plakata.
Ukoliko želite detaljnije informacije o cijeni tiska ili printanja plakata, obratite nam na mail: anula@www.anula.hr
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu fotografiju pretvoriti u savršeni tiskani ili printani plakat.

 

tisak-plakata