Često postavljena pitanja

Niže pogledajte odgovore na neka česta pitanja koja nam klijenti znaju uputiti. Ako niste našli odgovor na Vaše pitanje, uvijek nam se možete obratiti porukom preko e-maila anula@anula.hr ili pozivom na broj 01/ 7897 – 055.

U PDF-u, JPG-u, Vectoru – ovisno o tome da li je potrebno izraditi poster, naljepnicu ili fototapet u komadu ili Vam je potrebno izrezivanje po konturama slova, oblika, loga.

Potrebni pixeli odnosno rezolucija fotografije ovisi o tome koliko veliku želite izraditi sliku, poster ili naljepnicu. Preporučamo da željenu fotografiju pošaljete na mail anula@anula.hr, te navedete dimenziju koja Vam je potrebna ( širina x visina ), te ćemo mi osim rezolucije odmah Vašu fotografiju staviti u željeni format da dobijete njezin stvarni prikaz kako će izgledati kada se izradi.

Upute za apliciranje naljepnica možete dobiti kod nas prilikom preuzimanja materijala te ukoliko smatrate da možete sami, prepuštamo Vam tu avanturu. Ali, uvijek imate na usluzi i našu montažu te je njezina minimalna cijena za područje grada Zagreba 250,00 kn. Ponudu za montažu ćete uvijek dobiti prilikom slanja upita za sami tisak.

Nakon Vaše potvrde o prihvaćanju pripremljene fotografije za print, rok izrade iznosi 3-5 dana, te ovisi o količini m2 koji se naručuju.

Materijale dostavljamo na području cijele Hrvatske, te je cijena po paketu 30,00 kn, a rok za dostavu je 48 sati od izrade.