Print na majice je savršen dar koji onome kome ga poklanjate govori da ste se stvarno potrudili

Print na majice vjerojatno je odlično poznat mnogima od vas koji ste ikad imali prilike sudjelovati na nekoj momačkoj ili djevojačkoj večeri. Majice koje ukazuju na budućeg mladoženju ili mladu, počesto s vrlo zanimljivim porukama koje je najbolje javno ne spominjati, već su godinama megapopularne među ovom populacijom.

No, naravno, majice s printom nisu ograničene samo na njih. Što je s ljubiteljima glazbe? Mnogima je velika želja ponosno nositi majicu svog omiljenog pjevača/ice ili benda, no nemaju je gdje kupiti po nekoj normalnoj cijeni jer nikako da dođe u Hrvatsku. Nema boljeg rješenja u tom trenutku nego na internetu pronaći natpis ili fotografiju vašeg dragog glazbenog umjetnika/ce i uputiti se u studio po print na majice.

Vrlo su popularne i majice sa šaljivim natpisima (tko još ne zna za legendarnu ‘Rakia – connecting people?) ili karikaturama koje su često već dostupne u print studijima pa ne morate ‘izmišljati toplu vodu’.  Tisak na majice može biti i neki motiv vašeg rodnog grada ili pak omiljenog sportskog kluba; pokažite svima za koga se u vašoj kući (ili na stadionu) troše glasnice i raste tlak. I oni čije srce kuca za njihovu domovinu lako će pronaći nešto za sebe.

Jeste li zaluđeni ljubitelj neke serije, stripa ili filma? Pa što vas sprječava da omiljenu scenu, lika ili citat prenesete na majicu? Takve se majice lako mogu ‘isfurati’ čak i na posao u nekoj elegantnoj kombinaciji koja vam konačno neće biti svakodnevno dosadna.

Print na majice ne može biti bolji poklon. Dar je to koji onome kome ga poklanjate govori da na njega/nju mislite, da ste se potrudili i to ne samo otići u print studio, nego i doznati ili razmisliti što ta osoba voli.