Odjećom šaljete poruku svojoj okolini pa zašto se onda ne odlučiti na printanje majica?

Printanje majica nekad je bio jedini način da dođete do majice svog omiljenog benda, filma ili tv serije, po nekoj cijeni koja nije bila pretjerano visoka. Razvojem novih tehnologija (ili napretkom starih) i padom cijena u industriji odjeće, ovaj je proces došao do te točke da danas možete pronaći visoko kvalitetne printeve na majicama po vrlo povoljnoj cijeni. Što nas neizmjerno veseli.

Odjeća je ipak nešto što šalje određenu poruku našoj okolini. Čak i ako niste ‘šminker’ ili ‘šminkerica’, vaša odjeća govori nešto o vama. Posebno ako nosite majice s natpisima i slikama.  Tako ljudi mogu doznati da slušate Metallicu ili Johnny Casha, da ste zagriženi ljubitelj Jurskog parka ili Scarfacea, da ste toliko uživali u seriji Stranger Things ili Game of Thrones da ste se odlučili na print na majice.

Možda svojoj okolini želite poručiti da se volite šaliti, da imate smisla za humor na vlastiti račun i da nemate metlu u… Dobro, da niste uštogljeni. Za vas su u tom slučaju idealni šaljivi natpisi koji znaju biti stvarno kreativni (nekom takvom palo je na pamet da kraticu FBI pretvori u majicu s printom ‘Female Body Inspector’). Svi znamo za legendarnu majicu ‘Rakia – correcting people’ kao direktnu aluziju na nekad popularan Nokijin prodajni moto. A danas je printanje majica na toj razini da na nju možete staviti kakav vam se god natpis prohtije i niste ograničeni na one koji su već u prodaji.

Tisak na majice je top odabir i za ljubitelje sporta koji tako često odaju počast svojim omiljenim momčadima. Masovno ga koriste i maturanti, čijim se porukama znamo dobro nasmijati, a popularan je izbor i za djevojačke i momačke večeri.

Za printanje majica važna je vaša dobra ideja, kvalitetan tisak i kvalitetna majica. Ako se to troje poklopi, na konju ste.