OSLIKAVANJE IZLOGA

Oslikavanje izloga odnosno prozora trgovine ili poslovnog prostora je idealno riješenje za isticanje Vašeg brenda i promotivne poruke

oslikavanje izloga zagreb

Iskoristite svoj izlog kao veliki oglasni prostor za efikasnu i atraktivnu metodu privlačenja kupaca, markiranja akcije i sl. Oslikavanje izloga je vrlo jeftin i brz način uređenja vašeg prodajnog prostora s kojim ćete se istaknuti od svih drugih trgovina i izloga u blizini. PVC naljepnice na vašem izlogu poslužit će vam za isticanje vašeg lokala te da iskoristite prazan prostor za reklamu i promociju usluge ili proizvoda.

oslikavanje izloga

Kvalitetan dizajn može uveliko doprinijeti estetici vašeg izloga. Uz oslikavanje izloga bježimo od monotonije i privlači se pažnja potencijalnih kupaca. Oslikavanje izloga je jednostavno i funkcionalno jer se može oslikati kao trajna postava ili u funkciji privremenog oglašavanja neke akcije, promocije ili popusta.

Oslikavanje izloga je reklama koju možete doslovno preko noći aplicirati i zatim je jednostavno ukloniti zahvaljujući tome što koristimo removable naljepnice čime odljepljivanje postaje jednostavno i čisto.

Izrađujemo sve vrste naljepnica tehnologijom digitalnog tiska ili izrezivanjem iz jednobojnih folija koje možete izabrati iz našeg paletara boja. Također radimo izrezivanje logotipova i reklamnih poruka iz našeg paletara raznobojnih folija ili tisak vizuala u punom coloru na trajne PVC folije sa zaštitnom laminacijom kao i na window graphic.

Window graphic je perforirana PVC folija na kojoj je vizual vidljiv s vanjske strane izloga, a s unutarnje strane zbog svoje perforiranosti omogućuje pogled prema van i propušta svijetlost u unutrašnjost vašeg prostora. Uz oslikavanje izloga radimo i druge vrste reklama poput 3D reklame, bannere, montaže postavljanja i popravljanja reklama, oslikavanje vozila i mnoge druge.

oslikavanje izloga

Cijena oslikavanja izloga ovisi o željenom vizualu te odabiru pune PVC naljepnice, folije u boji ili perforirane folije. Za točnu cijenu oslikavanja izloga, obratite nam se putem maila: anula@anula.hr

Naša ponuda PVC folija/naljepnica za oslikavanje izloga

Svaku naljepnicu namjenjenu za vanjsko oglašavanje laminiramo/plastificiramo. Laminacija naljepnice se radi da bi:
  • produžili vijek trajanja naljepnica
  • zaštitili naljepnicu od mehaničkih oštećenja
  • zadržali postojanost boja, odnosno spriječili izbjeljivanje koje dolazi usred vremenskih utjecaja
Prozorska grafika - rupičasta folija | Anula Za razliku od pune naljepnice ona Vam omogućava veći ulazak svjetlosti, te se vidi iznutra prema van i ne laminira se jer je namjenjena isključivo za oslikavanje stakla. Osim za izloge, možete ih koristiti i za:
  • uređenje staklenih površina unutar samog prostora
  • za oslikavanje stakla vozila bočnih i zadnjeg stakla
Što je prozorska grafika i kako uopće funkcionira? Prozorska grafika je vrlo zanimljiv način uređenja vašeg poslovnog prostora. Znate ono kad u filmovima sumnjivac sjedi u policijskoj prostoriji za ispitivanje, a iza ogledala ga gledaju drugi policajci? Ovo je nešto slično, samo u priči nema policajaca niti osumnjičenih. Riječ je o samoljepljivoj foliji koja se lijepi na izloge i druge staklene površine vaših poslovnih prostora, poput prozora i vrata. Izvana, ona je reklama, neprozirna je i kroz nju se ne vidi unutra. A iznutra se prema van vidi gotovo kao da na staklu nema ničega. Vrlo zanimljiv efekt, osobito ako volite da vi i vaši klijenti imate malo privatnosti od pogleda izvana. A ubijate tri muhe jednim udarcem jer ujedno dobivate i veliku reklamu te zaštitu od sunca. Jeste li se ikad zapitali kako uopće taj ‘jednosmjerni pogled’ funkcionira? Prozorska grafika nastaje tako da se slika printa na jednoj strani i to tako da velik dio folije ostaje nepokriven printom. Kad stojimo vani, ispred reklame, naš mozak tu stranu doživljava kao jedinstvenu sliku jer nam oči reagiraju na refleksiju svjetla, ignorirajući dijelove na kojima printa nema. Uđimo unutra. Stražnja strana printom pokrivenih dijelova precizno je prekrivena crnom bojom, a rekli smo da naše oko reagira na refleksiju svjetla. Kako crna boja svjetlo ne reflektira, mi ćemo iznutra vidjeti vanjsko svjetlo koje prolazi kroz prozirne dijelove grafike, ignorirajući crnu boju. I tako vidimo kroz staklo gotovo kao da na njemu nema ničega. Genijalno, zar ne? Prozorska grafika preporučuje se i onim poduzetnicima kojima sunce direktno ‘tuče’ u poslovni prostor jer smanjuje prolazak UV zraka i direktno sunčevo svjetlo. Osim na staklene površine poslovnih prostora, prozorska grafika može se staviti i na staklo vašeg službenog vozila. Naravno, ne baš na prednje, ali o stražnjim staklima, osobito onima sa strane, već se može razmišljati.

Cut folije u bojama iz kojih možemo izrezati slova, logotipove, razne željene oblike. Uz pomoću cut folija možemo bez printa fotografije složiti jedinstvenu priču za Vaš izlog. Osim za oslikavanje izloga koriste se i za:

  • oslikavanje vozila
  • oslikavanje zida
  • izradu reklama na plexi-u, limu, te ostalim pločastim materijalima
  • otporne su na sve vremenske utjecaje, te se koriste za vanjske i unutarnje površine

Pjeskarena folija Vam omogućava da na decentan način zaklanjate pogled u prostor, te se izvana unutra vide samo obrisi. U pjeskarenoj foliji možemo izrezati oblike i logotipove prema Vašim željama ili na nju možemo aplicirati PVC foliju u boji ukoliko nešto želite posebno istaknuti.

Specifičnost ove vrste folije je ta što ujedno može služiti i kao zaštitna folija od rasipanja stakla ukoliko dođe do njegovog pucanja ili razbijanja.

Ukoliko i dalje nemate idejno riješenja za svoj izlog ili poslovni prostor, ne brinite i tu vam možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija i slika visoke rezolucije te znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje za oslikavanje izloga. Svaku naljepnicu koju ćemo koristiti za oslikavanje izloga printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vaš izlog pretvoriti u savršeno oslikani izlog po najboljoj za vas cijeni oslikavanja izloga.

izlog naljepnice

pjeskarena folija

Pjeskarena folija s printom

pjeskarena folija

oslikavanje izloga

oslikani izlog

oslikavanje izloga cijena zagreb

naljepnice-za-prozore