TISAK NA CERADU/MESH/TKANINU

Ispis na ceradu

Print na ceradu omogućuje nam da uz niske troškove proizvedemo veliku reklamnu površinu koju možete jednostavno montirati na bilo koju ogradu, građevinsku skelu ili uz pomoću profila je možemo pretvoriti u reklamu na pročelju zgrade.

Ispis na mesh

Print na mesh se preporučuje kod reklama koje se stavljaju na ograde gdje postoji mogućnost od udara vjetra, te upravo mesh zbog svoje rupičaste strukture propušta vjetar, te ćemo tako spriječiti trganje same reklame i konstrukcije na kojoj se ona nalazi.

Print na tkaninu

Print na tkaninu pruža nam višestruke mogućnosti kako u vanjskoj, tako i u unutarnjoj primjeni.

 

  • Vizuali otisnuti na tkaninu mogu biti u okvirima postavljeni kao reklamna površina na zidu prodajnog salona
  • Tisak na tkaninu u svrhu izrade reklamnih zastava koje volimo istaknuti na stupovima ispred same tvrtke
  • Roll-up bannere možemo imati sa vizualom izrađenim upravo pomoću digitalnog tiska na tekstilu, te mu tako stvorimo dozu elegancije

Tisak na ceradu

Ako trebate velike reklame, tisak na ceradu je logičan odabir

Tisak na ceradu izvrstan je odabir za sve one koji trebaju velike, dobro uočljive reklame koje se jednostavno montiraju, a koje im neće iz džepa 'izbiti' veliku svotu novca. Osim toga, objasnit ćemo vam i što su print na mesh i print na tkaninu.

Vjerujemo da ste mnogo puta prolazili gradom i na građevinskim skelama vidjeli ogromne reklame. Možda ste pomislili da bi bilo odlično kada biste i svoj posao mogli na taj način promovirati. E pa – možete. Tisak na ceradu lako ćete dogovoriti u svom omiljenom print studiju.

Osim na građevinske skele koje smo spomenuli, reklame na velikim ceradama mogu se montirati i na ograde. Kako ste zasigurno puno puta vidjeli, ovakav način reklamiranja koristan je i da, uz svoju reklamu, svoje klijente uputite gdje se točno nalaze vaše prostorije.

Osobito je korisno što se, uz pomoć profila, mogu izvjesiti i kao reklame na pročeljima zgrada.

Tisak na ceradu često koriste i organizatori raznih događanja koji na velikoj površini žele, primjerice, imati otisnuto ime nekog festivala, sportskog događanja ili humanitarnog koncerta.

Osim tiska na ceradu, među onima koji trebaju velike reklame popularan je i tisak na mesh. Za njega se najčešće odlučuju klijenti koji svoje reklame stavljaju na ograde, skele i sl., a koje su izložene udarima vjetra. Mesh je takav materijal da njegova rupičasta struktura lako propušta nalete vjetra pa je mnogo lakše čitavima očuvati reklame, ali i konstrukcije na kojima se nalaze.

Poduzetnici vole koristiti i tisak na tkaninu, koji je također dosta univerzalan i primjenjiv na više načina. Recimo, ako ste vlasnik nekog prodajnog salona, tkanina s printom koja uokvirena visi na zidu bit će elegantna reklama. Osim toga, mnogi poduzetnici vole ispred svoje tvrtke izvjesiti zastave na kojima se prikazuje njihov logotip – tisak na tkaninu služi upravo tome.