Printanje velikih formata odnosi se na sve formate veće od A3 formata, te na tehniku printa u boji ili crno-bijeloj varijanti.

Printanje velikih formata radimo kroz više tehnologija printa, te smo time omogućili svojim klijentima široku paletu usluga, odnosno medija na kojima printamo. Jedna od tehnologija printa je inkjet tehnologija, te je ona prvenstveno namjenjena printanju tehničkih nacrta u boji. U ponudi imamo i laserske printere koje koristimo za printanje i kopiranje tehničkih nacrta u crno-bijeloj tehnici, te latex tehnologiju koju koristima za printanje plakata, naljepnica, fototapeta, roll-up bannera, cerada, zastava, slika na platnu.

Printanje velikih formata u kategoriji tehničkih nacrta u boji imamo do širine 1067 mm, te dužine prema Vašim potrebama samog tehničkog nacrta. U kategoriji printanja tehničkih nacrta u crno-bijeloj tehnici možemo Vam ponuditi print do 914 mm širine, te dužine prema potrebi.

S obzirom da ovom uslugom pokrivamo različite zahtjeve i potrebe klijenata ujedno raspolažemo i sa programima koji nam omogućuju da sve Vaše projekte, radove zaprimimo, te izradimo. Za projektante, arhitekte i građevinski sektor raspolažemo sa Autocad programima, te ukoliko svoje nacrte nemate u PDF-u nemorate brinuti jer iskustvo naših djelatnika i potrebni programi omogućuju nam da sve Vaše projekte isprintamo točno, kvalitetno i brzo.

Za printanje velikih formata tehničkih nacrta koriste se 80 gr kopirni i inkjet papiri, a za printanje postera se koriste 150 gr ili 200 gr, mat ili sjajni poster papir. Postere možemo printati i na blueback papirima od 115 gr, te citylight papiru od 150 gr. Prilikom odabira debljine i vrste papira savjetovat ćemo Vas temeljem svrhe u koju ćete određeni vizual koristiti,

Osim sa printerima raspolažemo i sa popratnom opremom, te tehničke nacrte nakon printanja formatiramo na A4 format, te ih slažemo u projekt mape, fascikle, registratore, te u ruke dobijete gotov projekt kojeg sa sigurnošću možete proslijediti investitoru.

Za sva pitanja i informacije vezane uz printanje velikih formata slobodno nam se obratite na mail: anula@www.anula.hr ili pozivom na 01/7897-055