roll up bannerRoll up banneri su jednostavan i povoljan način promocije na bilo kojem mjestu i u bilo kojem trenutku jerga možete uvijek nositi sa sobom.

Ukoliko organizirate neki event, konferenciju, sastanak ili bilo koji oblik poslovnog okupljanja možete ga iskoristiti kao reklamu vlastitog poduzeća, za promociju određenog proizvoda ili samog govornika ili na njega možete istaknuti raspored predavanja, menue koji očekuje Vaše goste na poslovnoj večeri.

Roll up banneri su proizvod koji treba svaka tvrtka jer roll up banner osim kao prijenosni marketing alat možete držati na ulazu u poslovni prostor ili u samom uredu. Pokazalo se da niti naši kupci nemaju u svakom trenutku uvid u sve naše proizvode i usluge, te je roll up banner zgodan alat za upoznavanje i naših postojećih kupaca sa ponudom.

Roll up banner se sastoji od metalne konstrukcije, postolja sa dvije noge koje se okreću, te šipke koja drži sam vizual kada ga izvučete iz mehanizma. Postavljanje traje svega minutu, te Vam ne trebaju nikakve upute za njegovo korištenje. Kada se odlučite promjeniti vizual roll-up bannera nije potrebno kupiti novi mehanizam sve dok on funkcionira, nego nam samo dostavite postojeći, stari mehanizam, a mi ćemo za njega isprintati novi vizual, te ga montirati na mehanizam.

Roll up banner  je vrlo lagan, te dolazi u prijenosnoj torbi sa ručkama, a dozvoljeno ga je prevoziti i u avionu. U našoj ponudi nalaze se slijedeće dimenzije roll up bannera:

Dimenzija 85×200 cm, to je najčešće korištena dimenzija jer je vizual dovoljno velik, a mehanizam je jednostavan za prijenos. Dimenzija 100×200 cm, je dobro prihvaćena od strane naših klijenata, te roll-up banner ove veličine dolazi kao i 85×200 cm sa jednom stražnjom šipkom.

cijene roll up stalaka

Dimenzija 120×200 cm, izgled i princip je isti kao i kod manjih roll-up bannera s tim da ova veličina dolazi sa dvije zadnje šipke. Ostale dimenzije u ponudi su: 150×200 cm, 200×200 cm i 250×200 cm. Ove dimenzije se obično koriste ukoliko želimo veću površinu pretvoriti u pozadinu za fotografiranje.

Roll up banner možete jednostavno i brzo naručiti jer osim same izrade roll-up bannera u mogućnosti smo Vam ponuditi i grafičko rješenje, te pripremu, a ukoliko imate vlastiti kreativni studio možemo Vam dati tehničke upute za izradu pripreme za tisak. Narudžbu sa željama za izradu roll up bannera slobodno proslijedite na mail: anula@anula, a od nas će te povratno dobiti sve potrebne informacije i cijene roll up bannera, te vrlo kratke rokove izrade.

Roll up banneri zagreb

Cijena roll up bannera

Cijena roll up bannera

Cijena roll up bannera

POGLEDAJTE VIŠE

Roll up stalak

Roll up stalak

Roll up stalak

POGLEDAJTE VIŠE