Zidne naljepnice drvo su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete svoj privatni ili poslovni prostor pretvoriti u oazu mira ili ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata. Odaberite svoju najdraži vizual drveta, a mi ćemo prilagoditi zidnu naljepnicu drvo prema vašim željama i prostoru.
Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine zidne naljepnice drvo, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe zidnom naljepnicom drvo i pretvorite svoj stan u kutak mira uz prekrasne uzorke drvenih površina iz naše raznolike palete.  Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer naljepnice za zid drvo se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću naljepnicu s novom bez da se ošteti zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija.
Zidnom naljepnicom drvo pretvoriti će njihove zidove u jednu prekrasnu bajku o vilama skrivenim u razgranatim krošnjama. Svaka igra bit će nova pustolovina za njih.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko zidne naljepnice drvo, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom drvenih uzoraka te znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će za vas izraditi vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku zidnu naljepnicu drvo printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu želju pretvoriti u savršenu zidnu naljepnicu drvo.