Tapete i naljepnice za zid su također jedna od naših usluga koje su prepoznate po vrhunskoj kvaliteti tiska. Odaberite svoju najdražu fotografiju, sliku ili motivacijski tekst i pretvorite svoj privatni prostor u oazu mira ili poslovni prostor u ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata.
Izraditi ćemo za vas različite oblike naljepnica za zid i dimenzije tapeta, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na oblik koji želite.
Razveselite sebe i svoje najmilije s tapetom ili naljepnicom za zid koja će krasiti prostorije vašeg doma te će stvoriti dodatno toplu atmosferu u kojoj će svaki član vaše obitelji rado provoditi svoje slobodno vrijeme.
Ukoliko nekome od članova dosadi stara naljepnica za zid ili tapeta ili ste vi osoba koja stalno voli mijenjati detalje, ne brinite i za to imamo riješenje jer naše tapete i naljepnice za zid se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću fotografiju, sliku ili poruku za novu bez da se ošteti zid.
Naravno da nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija.
Tapete i naljepnice za zid pretvoriti će njihovu maštu u stvarnost. Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena tapetom ili naljepnicom za zid pretvoriti će njihovu igru u novu pustolovinu.
A kad mali pustolovi narastu, naljepnice za zid i tapete sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će fotografije raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku tapetu ili naljepnicu za zid printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vaša ideju pretvoriti u savršenu tapetu ili naljepnicu za zid.