Svjetleće naljepnice za zid su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete dekorirati svaki prostor. Svjetleće naljepnice za zid su odličan dekorativni detalj za dom, ured, dječju sobu, salon ili ordinaciju, one su danju obične zvijezde, mjesec ili cvijet, a noću svijetle.
Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine svjetleće naljepnice za zid, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Svjetleće naljepnice za zid su jedna od naših usluga koje su prepoznate po vrhunskoj kvaliteti tiska. Odaberite svoju najdražu fotografiju, sliku ili motivacijski tekst i pretvorite svoj privatni prostor u malu noćnu oazu mira.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija.
Svjetleće naljepnice za zid pretvoriti će njihove zidove u spavaćoj sobi u jednu cijelu svijetleću vojsku super junaka koji se bore protiv strašnih zlikovaca u svemiru ili šumske vile i vilenjake koje užurbano lete po svjetlećim zelenim krošnjama i livadama prepunim šarenog cvijeća.  S
vaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena svjetlećom naljepnicom za zid, pretvoriti će svaku  igru vašeg mališana u novu avanturu. A kad mali pustolovi narastu, svjetleća naljepnica za zid sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će slike raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko i dalje nemate ideje okovizuala, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije, slikama ili tekstom te znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svjetleće naljepnice za zid idealne su za ljepljenje na sve nemasne i ravne podloge, kao što su zid, staklo, drvo ili ogledalo.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu svjetleću naljepnicu za zid.