Spavaća soba je obično prostor koji zanemarujemo prilikom uređenja interijera jer u njemu vrlo malo boravimo, te nam nije u stalnom pogledu, ali to nije razlog da ga ne osvježimo upravo naljepnicama za zid za spavaću sobu.

Postoji puno načina da i spavaćoj sobi podarimo lijep i atraktivan izgled.

Možemo prekriti cijeli zid sa naljepnicama za zid ili fototapetama, a možemo izrezivati razne oblike i poruke iz folija u bojama.

Vlastite fotografije koje želite pretvoriti u naljepnicu za zid slobodno nam sa željenom veličinom pošaljite na mail: anula@www.anula.hr, a mi ćemo provjeriti da li je kvaliteta fotografije dovoljna da se poveća na željenu veličinu, te ćemo Vam ujedno reći koja je maksimalna veličina koju možete dobiti od željene fotografije.

Ukoliko želite da naljepnica za zid za spavaću sobu bude motivirajuća tekstualna poruka, samo nam trebate poslati tekst, željeni font, boju slova, te dužinu i širinu površine koju želite prekriti, a mi ćemo Vam napraviti prikaz.

U nedostatku kreativnosti i vremena za traženje samih fotografija, uvijek se možete poslužiti našom bazom naljepnica za zid za spavaću sobu na način da će te nam na mail: anula@www.anula.hr poslati Vaše želje, a mi ćemo Vam temeljem upita poslati nekoliko fotografijama koje odgovaraju području kojeg ste naveli. Trebate navesti da li želite apstraktno ili realistično, te da li želite neke oblike, linije ili konkretnu sliku nečeg, npr. Priroda-drveće, livada, cvijet ili neki grad.

Svaka naljepnica za zid za spavaću sobu može biti osim u boji i u crno-bijeloj varijanti i to na način da mi možemo Vašu ili našu fotografiju iz boje pretvoriti u crno-bijelu varijantu.

Naljepnice za zid za spavaću sobu nemaju tolika ograničenja u odabiru boja samog vizuala jer u takvom prostoru nema ostalih boja s kojima moramo paziti kombinirajući boje.

Uobičajeno se za prostor spavaće sobe koriste nježne boje i nježne fotografije koje nas opuštaju, poput prirode, cvijeća, nekih apstraktnih linija.

Ono što daje prednost naljepnicama za zid za spavaću sobu je jednostavnost i čistoća prilikom njihovog apliciranja, a isto tako i prilikom samog skidanja.

Spavaća soba je prostor u kojem sami zidovi nisu toliko podložni čestom farbanju, te naljepnicama za zid za spavaću sobu možete preskočiti i nekoliko troškova samog farbanja zidova.