Naljepnice za zid slova su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete dekorirati svoj privatni ili poslovni prostor s najdražim citatima ili motivirajućim porukama.
Ne stvaraju nam problem ni različiti fontovi ili veličine naljepnice za zid slova, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti samo jedno slovo koje ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe svojim igrom riječi ili najdražim citatom koja će vam uz miris prve jutarnje kave izmamiti smiješak na licu i dati motivaciju za što bolji početak dana. Razmazite svoja osjetila i pretvorite svoji privatni prostor u oazu mira i beskrajnog užitka.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer naljepnice za zid slova se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeće slovo, riječ ili cijeli citat s novim bez da se ošteti zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Naljepnice za zid slova pretvoriti će njihove zidove u šarenu igru slova. A kad mališani narastu, naljepnice za zid slova zamijeniti će razni tekstovi ili citati pjesama popularnih pjevača.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko slova, citate ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fontova ili tekstova te znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će za vas izraditi vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku naljepnicu za zid slova printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid slova.