Volite nogomet i pravi ste vatreni navijač. Zašto se nebi razveselili naljepnicom za zid nogomet? Vjerujemo da imate jedan kutak u svom domu koje je rezerviran samo za gledanje europskog i svijetskog nogometnog prvensta u društvu prijatelja. Prepustite se užitku navijanja, a mi ćemo za vas izraditi naljepnicu za zid nogomet prema vašoj želji. Odaberite svoju njdražu nogometnu momčad ili samo naboljeg nogometaša kojeg bi ste željeli da bude vaša naljepnica za zid nogomet.

Izraditi ćemo za vas različite oblike i dimenzije naljepnice za zid nogomet, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju fotografiju koju možemo konturno izrezati na oblik koji želite.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer zidna naljepnica nogomet se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću fotografiju za novu bez da se ošteti zid.
Naravno da nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Naljepnica za zid nogomet pretvoriti će njihovu maštu u stvarnost. Dopustite svojim malim nogometašima da uživaju među svojim najdražim igračima koji su im uzori u tehniciranju i zabijanju golova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije na temu nogometa, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno rješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku naljepnicu za zid nogomet printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid nogomet.