Naljepnice za zid u kuhinji su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete dekorirati svoju kuhinju te je pretvoriti u mjesto beskrajne kulinarske inspiracije. Naljepnice za zid kuhinja lako se lijepe na zid, staklo, ormariće i sve ravne i glatke površine. Idealne su i za ljepljenje prednjice ormara kao ukrasi ili šare raznih oblika, moguće je lijepiti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.

Bilo da želite fotografiju, sliku, tekst ili uzorak prirodnih motiva, sve je moguće kod nas izraditi prema vašim željama. Svaka naljepnica je jednostavna za montažu i održavanje te je otporna na vodu. .
Razveselite sebe naljepnicom za zid u kuhinji i razbite monotoniju bijelih zidova, unesite boje u svoju kuhinju. Naravno da nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija te za njih imamo u ponudi naljepnice za zid koje pretvaraju zid u površinu za pisanje kredom. Zar nije lijepo da ujutro prije nego što popijete prvu kavu, na lice vam izmami smiješak prekrasno napisana poruka ili crtež vaših najmilijih.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer naljepnica za zid u kuhinji se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću naljepnicu za novu bez da se ošteti zid.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike, motivacijske poruke ili uzorka prirodnih motiva, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vaše kuhinje bilo u vašem privatnom ili poslovnom prostoru.
Svaku naljepnicu za zid u kuhinji printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid u kuhinji.