Jedna od izdvojenih tema naljepnica za zid i ona koja sigurno zauzima veliku pozornost su dječje naljepnice za zid. Dječja mašta kao i široka paleta dječjih vizuala omogućuje Vam da dječju sobu uredite od rođenja pa do tinejđerskih dana.

Da li će to biti leptirići, medeki, cvjetići, konjići, nebo sa dugom i oblacima pomoću kojih ćete urediti prostor iznad dječjeg krevetića možete slobodno odlučiti sami jer kod nas nema ograničenja u vizualima.

naljepnice za dječju sobu

Veličinu dječje naljepnice za zid možemo prilagoditi svakoj površine, te možete odabrati više malih naljepnica konturno izrezanih i više vizuala, te ih kao takve pojedinačno lijepiti sa željenim razmacima i pozicijama ili možemo dječje naljepnice za zid napraviti da pokrivaju površinu cijelog jednog zida.

Ako ne želite da bude pvc naljepnica možete odabrati i fototapetu.

Ukoliko nemate svoje fotografije možete ih odabrati iz naše baze fotografija na način da nam pošaljete na mail: anula@www.anula.hr da želite dječje naljepnice za zid, a mi ćemo Vam poslati sve vizuale koje imamo na raspolaganju.

S obzirom da djeca brzo rastu, a još brže se mijenjaju njihove želje za izgledom sobe, naljepnice za zid možete lako skinuti, bez oštećenja površine i zamijeniti ih novim vizualima iz naše ponude. Vjerojatno će u drugoj fazi na red doći superjunaci, a nakon toga filmovi, sportaši, glazbenici.

Dječje naljepnice za zid mogu biti i one koje će samo njihov zid pretvoriti u školsku ploču za pisanje običnom školskom kredom i brisanje vlažnom spužvom. Naljepnica koja pretvara svaku površinu u školsku ploču može se veličinom prilagoditi svakoj površini jer ona dolazi u trakama koje se spajaju.

Dječje naljepnice za zid možete osim na zid lijepiti i na ostale površine u dječjoj sobi poput prozora, ormara.

Naljepnice se printaju  na strojevima čiji otisak ima eko certifikat, te nema nikakvog utjecaja na zdravlje.