Mogu li zidne slike pospješiti prodaju vaših usluga? Mi vjerujemo da mogu!

Zidne slike jedan su od najstarijih načina uređenja interijera, a prodaja slika svake godine sve raznovrsnija i zanimljivija. Bilo slike stavljate na zid kojim želite oplemeniti izgled svog doma ili pak u ured u kojem će vam slika pomoći impresionirati poslovne partnere, ili vas opustiti u trenucima stresa.

Zanimljivo je malo razmisliti o utjecaju istih na stavljanje u poslovne prostore. Mogu li zidne slike pospješiti prodaju? Mnogi restorani i caffe barovi osvjedočili su se da mogu. Zidne slike, odabrane u stilu uređenja vašeg poslovnog prostora, određuju atmosferu, a ako je atmosfera ugodna i prodaja zasigurno raste. Dakle, iako za to nemamo znanstvenih dokaza, možemo uz malo logike i s popriličnom sigurnošću zaključiti da postavljanjem slika u svoj kafić, restoran ili bilo koji poslovni prostor u kojem je ljudima važno da se ugodno osjećaju, možete samo profitirati.

Zidne slike mogu pomoći i onima kojima je cilj prodaja nekretnina. Umjesto da potencijalne kupce uvedete u stan ili kuću bez duha, zašto ne biste uložili malo truda i vremena da osigurate da nekretnina koju prodajete izgleda kao vrlo ugodno mjesto za život? Samo se sjetite američkih filmova i beskrajnog truda kojeg agencije ulažu da bi uvjerile kupce da su ih uveli u njihov budući dom. Zidne slike ovdje su tek dio te priče, ali svakako vrijedne spomena, ako vam je namjera prodaja kuće ili stana. Čak i ako vam namjera nije prodaja nego tek najam, zasigurno ćete lakše naći najmoprimce ako ste njihov budući dom lijepo uredili i ako, umjesto pola stoljeća starog namještaja kojim hodaju žohari, mogu uživati u pogledu na oku ugodne zidne slike.

Eto, sad kad smo vam dali nekoliko zgodnih ideja, razmislite možete li ih kako iskoristiti u praksi.