Svi formati veći od A3 su veliki formati, te je upravo tisak velikih formata naša osnovna djelatnost i zato Vam možemo ponuditi tisak na različitim medijima i različitim tehnologijama isprinta ovisno o namjeni, Vašim potrebama i samoj upotrebi tiskanog materijala.

Ukoliko ste arhitekt, projektant ili inženjer građevine sigurno Vam je interesantan naš tisak velikih formata koji se odnosi na tehničke nacrte u boji ili crno-bijeloj tehnici, te onaj koji se odnosi na tisak rendera.

Tehničke nacrte ćemo printati na 80 gr papiru, ali ćemo rendere printati na sjajnom 200 gr papiru jer će tako Vaš projekt ostaviti najbolji dojam na buduće investitore.

Tisak velikih formata uključuje i izradu postera, a neke od definiranih veličina postera su formati: A0, A1, A2, B1, B2. Osim navedenih veličina u mogućnosti smo Vam izraditi format prema Vašim potrebama jer svi uređaji printaju iz rola.

Izrada naljepnica, fototapete, tisak na ceradu, zastavu, mesh, slike na platnu, sve su to usluge koje se izrađuju kao veliki formati i obračunska jedinica za formiranje cijene svake navedene usluge je m2.