Imate li neku fotografiju gdje ste s prijateljima na izletu ili vašim četveronožnim ljubimcem u šumi? Sigurni smo da na svom mobitelu imate pregršt takvih fotografija kojima ste zabilježili svoje posebne trenutke. Zašto ne biste taj poseban trenutak prenijeli na samoljepljivu naljepnicu za zid i ukrasili prostorije svog doma ili ureda.
Samoljepljive naljepnice za zid su jedna od naših usluga koje su prepoznate po vrhunskoj kvaliteti tiska. Odaberite svoju najdražu fotografiju, sliku ili motivacijski tekst i pretvorite svoj privatni prostor u oazu mira ili poslovni prostor u ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Samoljepljive naljepnice za zid pretvoriti će njihove zidove u spavaćoj sobi u jednu cijelu vojsku super junaka koji se bore protiv strašnih zlikovaca u svemiru ili šumske vile i vilenjake koje užurbano lete po zelenim krošnjama i livadama prepunim šarenog cvijeća.
Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena samoljepljivom naljepnicom za zid pretvoriti će svaku  igru vašeg mališana u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, samoljepljiva naljepnice za zid sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će fotografije raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku samoljepljivu naljepnicu za zid printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu samoljepljivu naljepnicu za zid.