Roll up stalakZa svaki roll up banner osim printa vizuala potreban Vam je roll up stalak.

On je lagan, jednostavan za sklapanje i prijenos, a roll-up stalak zajedno sa vizualom može biti u različitim dimenzijama. Najčešće korištene dimenzije su: 85×200 cm i 100×200 cm, a u ponudi se nalaze i dimenzije: 120×200 cm, 150×200 cm, 200×200 cm i 250×200 cm.

Roll up stalak je najtraženiji marketing rekvizit koji se prvenstveno koristi za sve vrste evenata, od sajmova, konferencija, prodajnog prostora. Pokazao se idealnim za sve one koji često sudjeluju na međunarodnim eventima jer nemate nikakvog problema sa prijevozom roll-up stalka avionom.

Prednost za svakog našeg klijenta je u tome što ne morate svaki put kad želite novi vizual ponovo kupiti i roll-up stalak, nego ćemo Vam stari vizual samo zamijeniti novim vizualom na već postojećem roll-up stalku. Sve dok je Vaš reklamni stalak tehnički ispravan možemo ponavljati zamjenu vizuala.

Za print vizuala koji se stavlja na sam roll-up stalak koristi se poseban medij – diplay film koji osim otpornosti i čvrstoće ima i fukciju block out kojom blokira svjetlost. Ta funkcija sprječava prodiranje svjetlosti kroz vizual, pogotovo ako se on nalazi blizu prozora.

Ukoliko nemate pripremu, odnosno grafičara koji Vam može napraviti vizual za roll-up stalak slobodno nam se obratite jer Vam osim same izrade roll-up bannera možemo ponuditi i idejno grafičko rješenje, te i samu pripremu za print.

U svrhu idejnog grafičkog rješenja potrebno nam je poslati logo Vaše tvrtke, tekst koji želite istaknuti na samom roll-up banneru i fotografiju proizvoda. Ukoliko ne želite stavljati fotografije proizvoda potreban nam je kratki opis o Vama i boje koje koristite za Vaše marketing materijale.

Za izradu roll-up bannera potreban nam je samo jedan dan tako da sa ovim prezentacijskim alatom možete biti spremni u svakom trenutku. Jedini zadatak koji imate je da nam pošaljete upit na mail: anula@www.anula.hr ili nas nazovete na broj 01/7897-055

cijene roll up stalaka