roll up banner zagrebRoll-up banner u Zagrebu možete dobiti brzo i jednostavno slanjem upita na mail: anula@www.anula.hr ili pozivom na 01/7897-055

 Roll-up banner je jednostavan, povoljan i učinkovit način promocije na bilo kojem mjestu i u svakoj situaciji.
Možete ga koristiti na prodajnom mjestu, uredu, na konferenciji, sajamskim štandovima, te ga lako prenositi i u minuti postaviti. Na istom mehanizmu Vam mijenjamo vizual sve dok sam mehanizam traje.
Roll-up banner sastoji se od mehanizma, te vizuala otisnutog na posebnom pvc filmu koji je otporan na višestruka izvlačenja i uvlačenja u sam mehanizam.
Osim mehanizma i vizuala sa njim dolazi i šipka koja se stavlja kao poleđina, te je ona ujedno i držač samog vizuala. Svaki roll-up mehanizam dolazi u torbi sa ručkama za lakše držanje i manipulaciju.
Ukoliko Vam se izgubi šipka ili torba možete je pojedinačno naručiti putem e-maila anula@www.anula.hr ili pozivom na broj 01/7897-055.
Roll-up banner u Zagrebu dostupan je na Srednjacima, te od trenutka narudžbe do isporuke potrebno je jedan do dva dana, te Vas zbog kratkog roka izrade niti jedna iznenadna situacija ne može uhvatiti nespremne.
Danas je roll-up banner potreban svakom poduzeću neovisno o djelatnosti i veličini, te ga preporučamo koristiti unutar svakog prodajnog prostora, jer uvijek postoje nove usluge ili nove informacije koje želimo prenijeti kupcu, a za to nemamo uvijek mogućnosti prilikom razgovora.
cijene roll up stalaka
Klijenti ga često koriste kao pozadinu za fotografiranje, te time roll-up banner možete koristiti i preko fotografija za promocije na društvenim mrežama i Vašim internet stranicama.
Promotivna vrijednost u odnosu na cijenu roll-up bannera je ovaj prezentacijski materijal učinila nezaobilaznim oblikom promocije.
Osim izrade roll-up bannera u ponudi imamo i uslugu grafičke pripreme vizuala, te nekoliko uvijek dostupnih dimenzija.
Roll-up banner u Zagrebu dostupan je u dimenzijama: 85×200 cm, 100 x 200 cm, te 120 x 200 cm. Ove tri dimenzije su najjednostavnije za prenošenje i korištenje, te se lako prevoze u svakom prijevoznom sredstvu. Ostale dimenzije su: 150 x 200 cm, 200 x200 cm, te 250 x 200 cm.
Uobičajeno se koriste dimenzije roll up bannera 85×200 cm i 100×200 cm, te ta dva modela dolaze sa jednom šipkom, a ostale dimenzije dolaze sa dvije šipke.
Naručen roll-up banner možemo Vam dostaviti na željenu lokaciju ili roll-up banner u Zagrebu možete podići u našoj poslovnici na Srednjacima, Vurovčica 5.