Ako trebate lako prenosivu reklamu, nabavite reklamni pano

Reklamni panoi neizostavan su dio vaših nastojanja da privučete što veći broj klijenata i poslovnih partnera. Uz dobro isplanirano reklamiranje, daleko ćete dogurati.

‘A stalak’ ime je dobio po tome što nas, kad je rasklopljen, podsjeća na slovo A. Svi ste ga vidjeli mnogo puta – riječ je o lako prenosivom, sklopivom stalku kojeg poduzetnici često koriste unutar i ispred svojih poslovnih i prodajnih prostora. Unutar stalaka stavljaju se plakati, a mijenjati se mogu vrlo jednostavno, klik-klak sustavom. Na njima možete istaknuti neke svoje posebne ponude, akcije i drugo. Takvi reklamni stalci dolaze u veličinama od A2 do B1; plakati unutar njih visoki su od šezdesetak centimetara pa sve do metra.

reklamni pano

Kad kažemo reklamni panoi, mnogima odmah pada na pamet roll-up banner, kojeg znamo pod imenom ‘pingvin’. On se sastoji od dva dijela – vaše reklame i mehanizma pomoću kojeg se ona postavlja. U svom print studiju možete odabrati hoćete li uzeti samo print reklame, koju će vam se montirati na mehanizam koji već posjedujete, ili oboje. Reklama se može isprintati na nekoliko materijala – tekstilu, ceradi ili display filmu.

Reklamni panoi su i samostojeći zidovi, odnosno pop-up standovi. Riječ je o reklamnim ‘zidovima’ koji se postavljaju na konferencijama, sajmovima ili posebnim eventima na kojima se ljudi ispred njih fotografiraju. Dolaze u veličinama do čak 4×3 metara, a mogu biti ravni ili zakrivljeni.

roll up banner zagreb

Promo pult napravljen od PVC-a također je idealan i za unutrašnju i vanjsku primjenu. Često ga vidite kad vam se u velikim trgovačkim lancima nude promotivni proizvodi. Popularan je zato što je povoljan i lako prenosiv. Sastoji se od reklamnog panoa s dvije šipke, stolića, unutarnje police za odlaganje i torbe za transport. Težak je svega 11 kilograma. Sličan promo pultu je promo stol čija aluminijska konstrukcija ga također čini lako prenosivim, a tek je nešto teži – oko 19 kilograma.