Plotanje u boji je jedna od nezaobilaznih karika svakog arhitektonskog, građevinskog projekta, te je za arhitekta izgled nacrta pogled u stvarno stanje budućeg projekta i slika njega samoga pred investitorom, a za izvođača radova on je osnova da se projekt pravilno izvede.

Zato, plotanje u boji trebate prepustiti tvrtkama koje se bave plotanjem jer Vi svoje vrijeme i angažman trebate usmjeriti stvaranju novih projekata, a mi ćemo ih za Vas prenijeti na papir, te stvoriti finalni proizvod na papiru koji možete proslijediti investitoru, te ostalim suradnicima.

Za svakog arhitekta, projektanta, inženjera, plotanje u boji treba biti samo jedan mali postotak u cjelokupnom projektu, te je trošak plotanja nacrta u boji zanemariv u odnosu na vrijeme koje će te izgubiti ukoliko sami budete odrađivali i ovaj dio posla u moru svega onoga što ste morali napraviti da bi Vaš projekt došao u naše ruke.

Oprema kojom raspolažemo, te svakodnevni angažman i iskustvo omogućili su nam da brzo i kvalitetno možemo izraditi svaki projekt.

Plotanje u boji započinje samim printom, a ono što Vam pružamo osim toga je formatiranje i slaganje projekata, te upravo na taj dio posla niti jedan od Vas ne bi trebao gubiti vrijeme.

Plotanje nacrta možemo odraditi i u crno-bijeloj tehnici, te svaki nacrt formatirati na A4, ojačati ih letvicama i na kraju složiti u registratore, mape, fascikle.

Radimo plotanje nacrta svih željenih, potrebnih formata, od A4 do širine A0, te se obračun kvadrature radi prema veličini Vašeg nacrta, a ne prema širini role, odnosno materijala kojeg smo mi utrošili za plotanje nacrta.

Plotanje u boji radimo temeljem primljenog PDF-a ili DWG-a.

Osim plotanja u boji, u ponudi imamo i skeniranje, te kopiranje tehničkih nacrta.

Sve materijale za plotanje u boji možete nam poslati putem maila, te smo u mogućnosti ponuditi Vam i dostavu za cijelu Hrvatsku.

Ukoliko je potrebno možemo Vam izraditi i ponudu za plotanje u boji za svaki pojedini projekt s tim da bi radi brže izrade ponude bilo potrebno navesti nam otprilike ukupnu kvadraturu nacrta koju Vam je potrebno printati.

S nama štedite i vrijeme i novac, te nam se temeljem našeg dugogodišnjeg iskustva u plotanju nacrta obratite s povjerenjem putem maila: anula@www.anula.hr ili pozivom na 01/7897-055.