Plotanje nacrta je jedna od karika svakog arhitektonskog, građevinskog projekta, te je za arhitekta izgled nacrta pogled u stvarno stanje budućeg projekta i slika njega samoga pred investitorom.

Plotanje nacrta trebate prepustiti tvrtkama koje se bave plotanjem jer Vi svoje vrijeme i angažman trebate usmjeriti stvaranju novih projekata, a mi ćemo ih za Vas prenijeti na papir, te formatirati i upakirati u finalni proizvod koji možete proslijediti investitoru, izvođaču ili potrebnim institucijama.
Plotanje nacrta možemo odraditi u crno-bijeloj ili kolor tehnici, te svaki nacrt formatirati na A4, ojačati ih letvicama i na kraju složiti u registratore, mape, fascikle.
Radimo plotanje nacrta svih željenih formata, od A4 do širine A0, te se obračun kvadrature radi prema veličini Vašeg nacrta, a ne prema širini role.
Ukoliko želite isti crno bijeli nacrt plotati u više primjeraka samo se prvi naplaćuje po cijeni plotanja nacrta, a svi ostali se računaju po cijeni kopiranja nacrta, s tim da se svi nacrti zbog same kvalitete plotaju.
Plotanje nacrta radimo temeljem primljenog PDF-a ili DWG-a.
S nama štedite i vrijeme i novac, te nam se temeljem našeg dugogodišnjeg iskustva u plotanju nacrta obratite s povjerenjem putem maila: anula@www.anula.hr ili pozivom na 01/7897-055.