oslikavanje izloga zagrebOslikavanje izloga odnosno prozora trgovine ili poslovnog prostora je idealno riješenje za isticanje Vašeg brenda i promotivne poruke prema kupcima. Iskoristite svoj izlog kao veliki oglasni prostor za efikasnu i atraktivnu metodu privlačenja kupaca, markiranja akcije i sl.

Oslikavanje izloga je vrlo jeftin i brz način uređenja vašeg prodajnog prostora s kojim ćete se istaknuti od svih drugih trgovina i izloga u blizini. PVC naljepnice na vašem izlogu poslužit će vam za isticanje vašeg lokala te da iskoristite prazan prostor za reklamu i promociju usluge ili proizvoda. Kvalitetan dizajn može uveliko doprinijeti estetici vašeg izloga. Uz oslikavanje izloga bježimo od monotonije i privlači se pažnja potencijalnih kupaca.

Oslikavanje izloga je jednostavno i funkcionalno jer se može oslikati kao trajna postava ili u funkciji privremenog oglašavanja neke akcije, promocije ili popusta.

Oslikavanje izloga je reklama koju možete doslovno preko noći aplicirati i zatim je jednostavno ukloniti zahvaljujući tome što koristimo removable naljepnice čime odljepljivanje postaje jednostavno i čisto.

Izrađujemo sve vrste naljepnica tehnologijom digitalnog tiska ili izrezivanjem iz jednobojnih folija koje možete izabrati iz našeg paletara boja. Također radimo izrezivanje logotipova i reklamnih poruka iz našeg paletara raznobojnih folija ili tisak vizuala u punom coloru na trajne PVC folije sa zaštitnom laminacijom kao i na window graphic. Window graphic je perforirana pvc folija  na kojoj je vizual vidljiv s vanjske strane izloga, a s unutarnje strane zbog svoje perforiranosti omogućuje pogled prema van i propušta svijetlost u unutrašnjost vašeg prostora.

oslikavanje-izloga-cijena

Uz oslikavanje izloga radimo i druge vrste reklama poput 3D reklame, bannere, montaže postavljanja i popravljanja reklama, oslikavanje vozila i mnoge druge. Specijalizirani smo za oslikavanje izloga u Zagrebu i široj okolici, nije nam strana i cijela Hrvatska. Ukoliko želite kvalitetno i efikasno oslikavanje izloga u zagrebu, obratite nam se putem maila: anula@www.anula.hr

Ukoliko i dalje nemate ideju oko oslikavanja izloga u zagrebu, ne brinite i tu vam možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija i slika visoke rezolucije te znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje za oslikavanje izloga u Zagrebu.

Svaku naljepnicu koju ćemo koristiti za oslikavanje izloga u Zagrebu printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštititi dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vaš izlog pretvoriti u savršeno oslikani izlog u zagrebu

 

cijena oslikavanja izloga zagreb oslikavanje izloga