Oslikavanjem interijera do potpuno novog ili osvježenog izgleda vašeg doma ili poslovnog prostora

Oslikavanje interijera pojam je koji se u Hrvatskoj uvriježio za uređenje prostora pomoću foto tapeta, naljepnica za zidove i prozore, slika na platnu te oslikavanja zidova i drugih dijelova interijera pomoću boja. Njime se postiže svjež i uljepšan izgled vašeg interijera zbog čega ćete vi i vaši gosti u njemu još radije boraviti.

fototapeta-cijena

Foto tapete kao oslikavanje interijera mnogim su ljudima pravo otkriće. One nam, zahvaljujući i munjevitom razvoju tehnologija posljednjih godina, sada omogućavaju da iz svojih interijera načinimo prostore kakvi su bili nezamislivi prije nekoliko desetljeća. Svoje prostorije sada vrlo jednostavno možete ‘pretvoriti’ u neku od ulica svjetskih velegradova ili pak miran kutak u prirodi u kojem će biti pravi gušt sjesti u fotelju i čitati knjigu. Još ako si na YouTubeu pustite neku ambijentalnu glazbu, mogli biste zaboraviti gdje se zapravo nalazite. Tapete dolaze i u raznim zanimljivim uzorcima i lako je pronaći nešto za sebe.

oslikavanje zidova

Slike na platnu još su jednostavniji, a također vrlo efektan, način uređenja vašeg doma ili poslovnog prostora. Oslikavanje interijera slikama danas je toliko jednostavno da je dovoljno otići na Google, pronaći besplatnu sliku u digitalnom obliku u dovoljno velikoj kvaliteti i dati je izraditi u print studio. Dakle, na svoj zid možete objesiti što god želite – od impresivnih pejzaža, do vama dragih motivacijskih citata, postera za filmove, čak i raznih uzoraka u stilu apstraktne umjetnosti.

 

Naljepnice za zidove i prozore slična su priča kao i slike na platnu; vi možete odabrati što će biti na njima, a mi ih izrađujemo prema vašoj želji i ideji. Motiva za ovakvo oslikavanje interijera je pregršt, a super je stvar što se naljepnice lako stavljaju, a još lakše skidaju pa ih često možete mijenjati, kako biste ‘osvježavali’ izgled svog interijera.