Uređenjem interijera zidnim naljepnicama osvježit ćete svoj dom ili poslovni prostor

naljepnice za prozore i izloge

Uređenje interijera zidnim naljepnicama jedan je od genijalnih ‘izuma’ novog doba. Sve prostorije svog doma ili poslovnog prostora sada možete urediti vrlo atraktivno, jednostavno i povoljno.

Što su uopće zidne naljepnice? Riječ je o samoljepljivim naljepnicama koje se jednostavno postavljaju na zidove. Naravno, u pojedinim slučajevima dobro je potražiti pomoć stručnjaka, ali uz malo truda sve možete i sami. Osim što se jednostavno stavljaju, lako se i skidaju, pri tome ne oštećujući vaše zidove.

Motiv drveta jedan je od najčešćih i najatraktivnijih kod uređenja interijera zidnim naljepnicama. Sjajno će se uklopiti u vašu dnevnu ili spavaću sobu. Oduševili su nas i kreativni klijenti koji su se odlučili na zid svoje sobe staviti naljepnicu maslačka koji se povija na povjetarcu, a njegov suhi cvijet širi svoje latice niz vjetar.

foto tapete

Motiva je stvarno mnogo. Primjerice, uz vaše omiljeno mjesto ispijanja kave, bilo da je riječ o blagovaonici, kuhinji ili dnevnoj sobi, mogli biste staviti naljepnicu s motivom kave i prigodnim citatom o svom omiljenom napitku. Kuhinju nikad nije bilo lakše ‘osvježiti’ naljepnicama s motivom dobre hrane. Sve ovo može se odnositi i na poslovni prostor, pogotovo ako je riječ o ugostiteljskom objektu.

Vaši mališani oduševit će se ako uređenje interijera zidnim naljepnicama dotakne i njihove sobe. Društvo bi im tako mogli raditi njihovi omiljeni crtani likovi, a među djecom su vrlo popularne i svjetleće naljepnice. Riječ je o naljepnicama koje noću svijetle, a također mogu biti motiva kojeg god vi želite. Pa zašto djeci ne biste pripremili jednu pravu zidnu priču, udruživši sve njihove omiljene likove iz mašte na jednom mjestu?

foto tapete

A kad malo odrastu, naljepnice za najmlađe lako ćete zamijeniti njihovim omiljenim glazbenim bendovima, sportskim momčadima, filmskim zvijezdama ili likovima iz video igara.

Uređenje interijera zidnim naljepnicama je povoljno i jednostavno i stoga ga najtoplije preporučujemo.