Pop up stand diže vašu poslovnu priču na još viši nivo

pop up stand

Pop up stand, kojeg nazivamo i samostojeći zid, photo wall ili pop up banner, preporučili bismo svim poduzetnicima koji sebe i svoj posao shvaćaju ozbiljno.

Pop up stand  je samostojeći štand kojeg svatko može postaviti na sajmu, konferenciji ili nekom eventu. Njegove su namjene mnogostruke, a osnovna je ideja da se na njemu isprintaju reklame. Hoće li to biti reklama vaših proizvoda i ponuda ili ćete na njih staviti logotipove svojih sponzora, poslovnih partnera ili nekog trećeg, odlučujete vi.

pop up stand

Preporučili bismo ga raznim kategorijama poduzetnika. Ponajviše onima čiji je posao usko vezan i ovisi o odlascima na sajmove, gdje se uvijek teško istaknuti među konkurencijom. A to je ključno ako želite prodati svoj proizvod i, na kraju krajeva, ostvariti profit i od svog posla živjeti.

Pop up stand bit će zanimljiv i svima koji organiziraju konferencije i evente zato što je odličan kao pozadina za fotografiranje. Ovo je osobito važno onima koji kasnije planiraju izaći u medije s priopćenjem o događaju kojeg su organizirali i popratnim fotografijama ili pak objaviti fotografije s događaja na svojoj web stranici i društvenim mrežama. Zahvaljujući pop up standu, na fotografijama će se vidjeti ono što vi poželite izreklamirati.

reklamni stalak

Ovakav samostojeći zid vrlo je lako uočljiv zbog svoje visine i širine. Vaš print studio izradit će ga prema vašim naputcima u veličinama od 2×3 metra sve do 4×3 metra. Na njega stane velik broj manjih logotipova, a, opet, može i cijeli biti jedna velika reklama. Kako vam drago.

reklamni-stalak

Koristiti ga možete i u sklopu svog sajamskog štanda u kombinaciji s drugim samostojećim reklamnim stalcima, kao što su ‘pingvin’, promo stolovi i pultovi, ‘A’ stalci… Postavite ga iza sebe i imat ćete gotovo pa vlastitu ‘prostoriju’ na sajmu.

Poduzetnici, ne časite časa – vaš  pop up stand vas čeka da vašu poslovnu priču digne na još viši nivo.