Naljepnice za unutarnje zidove odlično će se uklopiti u svaku prostoriju

Naljepnice za unutarnje zidove sjajan su način da za malo novca osvježite izgled svog interijera, bilo da je riječ o domu ili poslovnom prostoru.

naljepnice za prozore i izloge

Naljepnice za unutarnje zidove mogu biti isprintane kao slike ili tekst. U oba slučaja, u vašem će vam omiljenom print studiju izraditi što god poželite. Dovoljno je da imate jasnu ideju što vam treba te, u slučaju slika, dovoljno kvalitetan digitalni zapis pomoću kojeg će u print studiju moći izraditi vašu naljepnicu. Oni će je izrezati kako god to vama odgovara.  A, naravno, moguća je i kombinacija slike i teksta.

foto tapete

Primjerice, na zid možete staviti konturu cvijeta, drveta, panoramu nekog grada, ali i vrlo maštovite natpise. Zašto klijentima, primjerice, ne biste poželjeli dobrodošlicu u svoj poslovni prostor uz neku prigodnu naljepnicu s tekstom kojim ćete im poželjeti ugodan boravak? Ili, recimo, svoju kuhinju uredili kombinacijom nekog citata o kavi ili čaju i obrisa šalice iz koje se dimi? Samo nemojte da vam padne na pamet naručiti onu staru ‘Kuharice manje zbori, da ti ručak ne zagori’ jer bi se vaša supruga ili djevojka mogle naljutiti.

foto tapete

Spavaća soba kao stvorena je za umirujuće naljepnice. Nama su posebno dragi motivi iz prirode uz koje je nekako lakše zaspati – ptičice u letu, otpuhani maslačak, povijajuće grane drveta…

Naljepnice za unutarnje zidove izvrsno će se uklopiti i u dječju sobu. Kad je riječ o mališanima, ne možete pogriješiti s naljepnicama životinja, poput konja u trku. Osim što će lijepo izgledati, bit će i edukativnog karaktera. Unutarnje zidove možete urediti i svjetlećim naljepnicama, što je osobito popularno među klincima. Mladi ljubitelji svemira uživat će u Sunčevom sustavu koji svijetli kad ugase svjetlo, a ljubitelji glazbe u svom omiljenom stihu pjesme kojeg mogu pročitati i u mraku.