Poklonite božićne naljepnice za zidove dragim vam osobama

Božićne naljepnice za zidove odlično su rješenje za blagdansko uređenje doma. Praktične su, lako se stavljaju, a još lakše skidaju jednom kad blagdani prođu. A super su i kao poklon.

Što je Božić? Ako razmišljate kao mi, blagdansko vrijeme za vas je vrijeme ljubavi, veselja i obiteljskog druženja. Svatko od nas, osim u dobrom društvu, voli blagdane provesti i u domu koji odiše toplinom i blagdanskim ozračjem. Da bismo to postigli, prije svakih blagdana malo si damo truda i uredimo svoj dom u tom duhu. Na zidove često stavljamo raznobojne lampice, na Badnjak zajednički kitimo bor. I božićne naljepnice za zidove na jednostavan će vam način pomoći ostvariti tu blagdansku atmosferu ugode i topline.

Što odabrati kao motiv naljepnice? Izbor je na vama zato što se naljepnice mogu izraditi od bilo koje slike, fotografije, ilustracije, teksta, u odgovarajuće kvalitetnom digitalnom obliku. Božićne naljepnice za zidove mogu biti raznih veličina, ovisno o vašim potrebama. Hoćete li na zid nalijepiti svetog Nikolu, Djeda božićnjaka, zvijezdu koja je Mudracima pokazivala put, snježne pahuljice, snjegovića, fotomontažu ili fotografiju vašeg supruga s crvenim Rudolfovim nosom i bocom šampanjca u ruci…  nama je svejedno.

Izvrsne su i kao poklon tijekom ovih dana, kada volimo darivati svoje bližnje. Ako mislite da dobro poznajete ukus svoje obitelji ili prijatelja, odvažite se i poklonite im ove naljepnice. Oni će dobiti odličan ukras za svoj dom, ali i uspomenu na vašu lijepu gestu. Božiće naljepnice za zidove mogu biti ozbiljnijih motiva, poput onih vjerskih, do zafrkantskih motiva za šaljivce među vama.

A što s njima nakon blagdana? Možda će vam se toliko svidjeti da ih ostavite na zidu. A ako želite, naljepnice za zid možete skinuti vrlo jednostavno, bez oštećenja površine na koje su bile zalijepljene.