Naljepnice za zid Zagreb su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete svoj privatni ili poslovni prostor pretvoriti u oazu mira ili ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata. Odaberite svoj najdraži dio Zagreba, a mi ćemo vizual pretvoriti u naljepnicu za zid Zagreb prema vašim željama i prostoru. Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine naljepnice za zid Zagreb, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe naljepnicom za zid zagreb i pretvorite svoj stan u kutak mira uz prekrasne vizuale zagrebačkih znamenitosti. Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer zidne naljepnice Zagreb se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću naljepnicu s novom bez da se ošteti zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Naljepnicom za zid Zagreb pretvoriti će njihove zidove u jednu prekrasnu povjesnu priču o djevojci Mandi po kojoj je poznati manduševac dobio naziv.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko naljepnice za zid Zagreb, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija Zagreba te znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će za vas izraditi vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora. Svaku naljepnicu za zid zagreb printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu želju pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid.