Vjerujemo da ste vidjeli cijelu paletu naljepnica za zid, ali nekako niti jedna se nije uklopila u neki od kutaka vašeg doma. Svakoj je ponešto nedostajalo, od krive boje za nijansu do oblika ili veličine. Jeste li razmišljali da je onda za vas najidealnije riješenje da se izrade naljepnice za zid po narudžbi.
Naljepnice za zid po narudžbi su idealno rješenje da dekorirate svoj privatni ili poslovni prostor prema vašim preferencama. One su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete dekorirati svoj privatni ili poslovni prostor te ga pretvoriti u mjesto beskrajne inspiracije. Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine naljepnice za zid po narudžbi, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe svojim najdražim citatom koja će vam uz miris prve jutarnje kave izmamiti smiješak na licu i dati motivaciju za što bolji početak dana. Razmazite svoj organ vida prekrasnim naljepnicama za zid po narudžbi i pretvorite svoji privatni prostor u oazu mira i beskrajnog užitka.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer naljepnice za zid po narudžbi se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću naljepnicu s novom bez da se ošteti zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Naljepnice za zid po narudžbi pretvoriti će njihove zidove u jednu prekrasnu bajku. A kad mališani narastu, naljepnice za zid po narudžbi će Anderseneve bajke zamijeniti raznim tekstovima pjesama popularnih pjevača ili fotografijama filmskih likova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko naljepnice za zid po narudžbi, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija i slika te znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će za vas izraditi vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora. Svaku naljepnicu za zid po narudžbi printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo izraditi vašu naljepnicu za zid po narudžbi.