Imate obiteljsku fotografiju koja vam je posebno draga?  Ili su vam kolege poput obitelji i imate zajedničke fotografije s tim bildinga koje vas svaki put podsjete na nezaboravne trenutke.  Sigurni smo da imate pregršt takvih fotografija u ovom digitalnom dobu.
Zašto ne biste taj poseban obiteljski ili poslovni trenutak prenijeli na naljepnicu za zid i ukrasili prostorije svog doma ili ureda. Takve npr, obiteljske naljepnice za zid su naša specijalnost, a za vas idealno rješenje kojim ćete osvježiti svoj privatni ili poslovni prostor.
Izraditi ćemo za vas različite oblike i dimenzije naljepnica za zid, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju obiteljsku fotografiju koju možemo konturno izrezati na oblik koji želite.
Razveselite sebe i svoje najmilije s obiteljskom naljepnicom za zid koja će krasiti prostorije vašeg doma te će stvoriti dodatno toplu atmosferu u kojoj će svaki član vaše obitelji rado provoditi svoje slobodno vrijeme.
Ukoliko netko od članova vaše obitelji želi dodati još jednu obiteljsku fotografiju ili zamijeniti staru naljepnicu za zid, ne brinite i za to imamo riješenje jer naše naljepnice za zid se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti ili skinuti ih bez da se ošteti zid.
Naravno da nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihovi prvi koraci i otkrivanja svijeta su trenuci kojih se rado prisjećamo. Fotografijama gdje prvi put vaš mališan sjedi, puza ili hoda, naljepnicama za zid pretvoriti će te njihovu sobu u prekrasnu priču o odrastanju. A kad mališani narastu, naljepnice za zid sa njihovim vratolomijama zamijeniti će razne fotografije nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko imate više fotografija i ne znate za koju biste se odlučili, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će napraviti provjeru rezolucije vaših obiteljskih fotografija te će za vas napraviti vizualno riješenje za prostor koji želite urediti.
Svaku naljepnicu za zid printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vaša ideju pretvoriti u savršenu obiteljsku naljepnicu za zid.