Postoji li danas netko tko nije čuo za animiranog lika Mickey Mouse ili da nije pogledao barem jedan animirani film o tom veselom i velikom mišu. Mislim da ne, ukoliko niste pogledali niti jedan animirani film, barem ste vidjeli njegovu glavu otisnutu na majčicama ili bodićima mališana u kolicima.
Naljepnice za zid Mickey Mouse su jedan od naših proizvoda u ponudi koje su idealne za dekoraciju dječjih soba. Razveselite mališane veselim likom u obliku naljepnice za zid Mickey Mouse i pretvorite dječiju sobu u čarobni svijet Disneylanda.
Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine naljepnice za zid Mickey Mouse, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik. Vrlo lako se apliciraju na zid te ih i sami možete lijepiti.
Ukoliko vašim mališanima dođe želja da promjene nešto na naljepnici za zid Mickey Mouse, ne brinite i za to imamo riješenje jer svaka naljepnica za zid Mickey Mouse se lako skidaju s njihovih zidova te je moguće zamijeniti postojeću naljepnicu za novu bez da se ošteti zid.
Ukoliko i dalje ne znate za koju biste se naljepnicu za zid Mickey Mouse odlučili, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom Mickey Mouse slika visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje dječje sobe.
Ono što je vrlo bitno, svaku naljepnicu za zid Mickey Mouse printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo ideju vaših mališana pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid Mickey Mouse..