Naljepnice za zid maslačak su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete svoj privatni ili poslovni prostor pretvoriti u oazu mira ili ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata.
Odaberite svoju najdraži vizual maslačka, a mi ćemo prilagoditi naljepnicu za zid maslačak prema vašim željama i prostoru. Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine naljepnice za zid maslačak, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe naljepnicom za zid maslačak i pretvorite svoj stan u kutak mira uz prekrasne uzorke maslačka iz naše raznolike palete.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer naljepnice za zid se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću naljepnicu s novom bez da se ošteti zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Naljepnicom za zid maslačak pretvoriti će njihove zidove u jednu prekrasnu bajku o vilama skrivenim na livadi punoj maslačaka. Svaka igra bit će nova pustolovina za njih.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko naljepnice za zid maslačak, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom uzoraka te znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će za vas izraditi vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku naljepnicu za zid maslačak printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu želju pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid maslačak.