Dosadili su vam bijeli zidovi ili ormari u vašem stanu? Željeli bi ih nekako dekorirati, ali vam se neda uzimati boju i farbati i tražite nešto što se lako može aplicirati, onda su naljepnice za zid krugovi odlična stvar za vas.
Naljepnice za zid krugovi su dekorativne naljepnice koje možete lijepiti na zid, staklo, drvo i ostale druge ravne površine. Možemo ih izraditi iz bilo koje boje iz našeg paletara boja ili ukoliko vam ne odgovara niti jedna boja, možemo ih posebno isprintati prema vašim preferencama. Naljepnice za zid krugovi su jednostavni za montažu i održavanje te su otporne na vodu
Razveselite sebe naljepnicom za zid krugovi i razbite monotoniju bijelih zidova u svome domu ili uredu, te unesite boje u prostore u kojima provoditi najviše svog vremena.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer naljepnice za zid krugovi se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeće krugove za nove bez da se ošteti zid.
Naravno da nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Neka i vas inspirira njihova mašta i prepustite se uživanju u igri boja.
Ukoliko i dalje nemate ideje veličine krugova ili boje, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će za vas napraviti vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku naljepnicu za zid krugovi koju želite printati, printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid krugovi.