Svaki stambeni ili poslovni prostor možemo urediti naljepnicama za zid, a za neke stambene prostorije, poput predsoblja, blagavaonice i kuhinje upravo preporučamo naljepnice za zid cvijeće.

Naljepnice za zid s motivom cvijeća mogu biti napravljene na dva načina. Jedan način je da cijeli zid ili veći dio prekrijemo naljepnicom za zid ili fototapetom, a drugi je da samo određeni cvijet po njegovoj vanjskoj konturi izrežemo i apliciramo.

Ukoliko se odlučite da naljepnicom za zid “cvijeće” prekrijete cijeli zid vjerojatno će Vam osim same izrade naljepnice biti potrebna i naša montaža, a ukoliko će te odabrati pojedinačne cvjetove onda si uz naše upute možete i sami jednostavno nalijepiti na željenu površinu.

Naljepnice za zid cvijeće možete odabrati iz naše baze fotografija, na način da nam pošaljete upit na mail: anula@www.anula.hr sa naznakom da želite naljepnice za zid iz kategorije naljepnice za zid cvijeće, te ćemo Vam poslati fotografije od kojih možete odabrati željenu, te nakon odabira fotografije potrebna nam je dimenziju u kojoj želite naljepnicu. Mi ćemo odabranu fotografiju prilagoditi, te Vam poslati prikaz.

Ukoliko imate svoju fotografiju cvijeta, cvijeća, livade, prirode od koje želite napraviti naljepnicu za zid cvijeće slobodno nam je pošaljite zajedno sa željenom veličinom putem maila.

Nakon izrade naljepnice istu Vam možemo poslati dostavom na Vašu adresu ili je možete podići u prostorima tvrtke A0 d.o.o., Zagreb