Naljepnice za zid citati su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete dekorirati svoj privatni ili poslovni prostor te ga pretvoriti u mjesto beskrajne inspiracije.
Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine naljepnice za zid citati, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe svojim najdražim citatom koja će vam uz miris prve jutarnje kave izmamiti smiješak na licu i dati motivaciju za što bolji početak dana. Razmazite svoja osjetila i pretvorite svoji privatni prostor u oazu mira i beskrajnog užitka.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer naljepnice za zid citati se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću citat s novim bez da se ošteti zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Naljepnice za zid citati pretvoriti će njihove zidove u jednu prekrasnu bajku. A kad mališani narastu, naljepnice za zid citati iz bajki zamijeniti će razni tekstovi ili citati pjesama popularnih pjevača.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko citata ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom tekstova te znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će za vas izraditi vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku naljepnicu za zid citati printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu naljepnicu za zid citati.