majice za maturanteNapokon je došao i taj dan, gotovo je, postao sam maturant i zajedno sa svojom ekipom to želim pokazati cijelom gradu.

Prije su maturanti svoje stare majice pretvarali u majice za maturante tako da su flomasterima ispisivali imena cijelog razreda, međusobno se potpisivali, a onda na kraju dobre zabave nisu mogli oprati majicu, a ona je uspomena i simbol ludovanja, zabave i jednog posebnog dana u životu.

Danas možemo napraviti majice za maturante koje će te moći godinama vaditi iz ormara, nositi ih na godišnjicama mature i naravno prati ih bez da vaša uspomena nestane.

Izaberite boju majice koja je savršena za vaš razred, osmislite tekst, pošaljite nam, ako želite i fotku i napravit ćemo vam idealnu majicu za maturante.

Majice za maturante možemo printati na prsima i na leđima, te u ponudi imamo ženske i muške modele majica u istoj boji, a veličine od XS do XXL.

Majicom za maturante možete iznenaditi i svoju razrednicu/rezrednika, te će im to biti savršeni poklon i uspomena na jedan divan razred.

Majice možete osobno podići u printu studiu A0 d.o.o. na Srednjacima u Zagrebu ili ih možemo poslati kurirskom službom u bilo koje mjesto u Hrvatskoj. Plaćanje možete izvršiti putem internet bankarstva ili pouzećem, a ako ih osobno preuzimate i kartičnim plaćanjem.

Z sve detaljnije informacije i dogovore o naručivanju majica za maturante slobodno nam se obratite.