majice s natpisomMajice s natpisom idealan su poklon za svaku prigodu, te za svaku dob jer možemo otisnuti bilo koji vizual.
Možete nam poslati vlastitu fotografiju ili tekst, te ćemo ga mi prilagoditi veličinom i odabrati najbolju tehniku otiska.
Majice s natpisom mogu biti poučne, šaljive, te tekst može biti personaliziran i namjenjen osobi koju želite iznenaditi. Uz natpis na majici uvijek možemo ubaciti neku fotografiju ili znak.
Tisak na majice koriste mladenke za pripremu svoje djevojačke večeri, maturanti, sportski klubovi ili manja grupica ljudi koja želi istaknuti pripadnost nekoj skupini. Majice s natpisom mogu biti i navijačke, a sve one neovisno o tekstu koji nose namjenjene su svim spolovima i svim generacijama.
Majice s natpisom uobičajeno radimo iz folija za termotisak, te sama slova mogu biti u bilo kojoj boji, a ukoliko uz tekst dolazi fotografija koristimo tehniku direktnog digitalnog tiska na majice.
Majice s natpisom možete jednostavno i brzo naručiti tako što će te na mail: anula@www.anula.hr poslati boju i veličinu majice koju želite, tekst ili fotku koju ćemo Vam otisnuti i broj komada.
Prilikom Vašeg upita uz samu ponudu proslijedit ćemo Vam i paletu boja majica, te opis samog materijala.
Naručene majice s natpisom možete preuzeti osobno u A0 d.o.o. ili ih dostavljamo ugovorenom kurirskom službom.