Ako Vas interesira gdje kupiti naljepnice za zid, na pravom ste mjestu jer kod nas možete kupiti sve vrste i veličine naljepnica za zid.

Kad kažemo vrste prvenstveno mislimo na različitu paletu vizuala odnosno tema koje možete odabrati da ih pretvorimo u naljepnicu za zid. Koji će te vizual odabrati ovisi o tome koji prostor uređujete, pa Vam prema tome možemo sugerirati ili odabrati neku fotografiju ili tekst, a isto tako možete i vlastite fotografije iskoristiti za uređenje interijera.

Veličina naljepnice za zid se prilagođava upravo prostoru s kojim raspolažete. Možemo izraditi male konturno izrezane naljepnice koje će te pojedinačno i prema željenom rasporedu složiti na raspoložive površine ili možemo prekriti cijeli zid naljepnicom ili fototapetom.

Ukoliko Vam je potrebna naša pomoć u odluci oko odabira fotografija ili odabira vrste naljepnice slobodno nam se obratite na mail: anula@www.anula.hr

Kod nas je kupnja vrlo jednostavna jer će te sve obaviti iz udobnosti Vašeg doma. Putem maila će te nam izraziti želje, mi ćemo Vam složiti prikaze, te postaviti pitanja i dati Vam sve potrebne informacije. Nakon dogovora o izgledu i veličini naljepnice zaprimit će te ponudu za plaćanje, te će naljepnica biti dostavljena na Vašu kućnu adresu.

Preporuku gdje kupiti naljepnice za zid slobodno možete dati svojim prijateljima jer smo vrlo detaljni i pažljivi od odabira vizuala, preko same izrade do isporuke.

Sada kad ste nas pronašli više se ne morate pitati gdje kupiti naljepnice za zid nego nam se samo prepustite i vrlo brzo ćete uz našu pomoć svaki interijer pretvoriti u svoju oazu.