Imate li neku fotografiju gdje ste s prijateljima, obitelji ili vašim četveronožnim ljubimca koja vam je posebno draga?  Sigurni smo da na svom mobitelu imate pregršt takvih fotografija kojima ste zabilježili svoje posebne trenutke. Zašto ne biste taj poseban trenutak prenijeli na foto naljepnicu za zid i ukrasili prostorije svog doma ili ureda. Takve foto naljepnice za zid su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete osvježiti svoj privatni ili poslovni prostor. Izraditi ćemo za vas različite oblike i dimenzije foto naljepnica za zid, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju fotografiju koju možemo konturno izrezati na oblik koji želite.
Razveselite sebe fotografijom planina ili pješčane plaže i pretvorite svoj dom ili ured, pomoću foto naljepnice za zid, u prostore u kojima ćete rado provoditi vrijeme.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer foto naljepnice za zid se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću fotografiju za novu bez da se ošteti zid.
Naravno da nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija.
Foto naljepnice za zid pretvoriti će njihovu maštu u stvarnost. Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena foto naljepnicom za zid pretvoriti će njihovu igru u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, foto naljepnice za zid sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će fotografije raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku foto naljepnicu za zid printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu foto naljepnicu za zid.