folije za staklo zastita od pogledaFolije za prozore zaštita od pogleda su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje za spriječavanje ulaska topline, UV zaštita i zaštita od neželjnih pogleda u vaše automobile, privatne ili poslovne prostore. Vršimo profesionalno apliciranje folija za prozore uz zaštitu od pogleda svih vrsta, te brza i kvalitetna montaža na automobile, autobuse, poslovne i stambene zgrade te brodove.

Koristimo isključivo provjerene folije za prozore za zaštitu od pogleda renomiranih svjetskih proizvođača kojima garantiramo kvalitetu svake naše izvršene usluge kojima smo zadobili povjerenje naših dugogodišnjih klijenata. Vršimo profesionalno apliciranje folije za prozore zaštita od pogleda kvalitetnim folijama, koje se najčešće stavljaju iz estetskih razloga, ali vjerujte nam da folije daju mnogo važnije razloge o kojima bi trebali svi danas razmišljati.

Folija za prozore kojima je svrha zaštita od pogleda danas odbija do 78% topline čime je vaš automobil, poslovni ili privatni prostor manje zagrijan, klima nema toliku potrebu za radom te prije rashladi prostor uz manje potrošnje motora ili električne energije.

Isto tako za 99% folije za prozore za zaštitu od pogleda spriječavaju probijanje UV zraka te smanjuju neugodna blještanja sunca. One također učinkovito ublažuje naprezanje očiju i s tim povezane glavobolje koje uzrokuje odsjaj na zaslonima kompjutera i slično. Rezultat toga je ugodno radno okruženje koje osigurava veću produktivnost i učinkovitost. Ujedno ima i sigurnosno djelovanje jer folija za prozore aplicira se s unutarnje strane stakla te prilikom pucanja stakla, folija za prozore zaštita od pogleda drži komadiće stakla za sebe te time spriječava raspršivanje stakla.

Kada je riječ o auto programu, tada je  ugodnost pri vožnji neprocijenjiva jer vas štiti od jakog blještanja sunca po danu te neugodna blještanja svjetala drugih vozila iza vas po noći.

Razvijena je i nova generacija folija za vozila koja dodatno ne zatamnjuju stakala te zadovoljavaju sve zakonski propisane uvijete za instalaciju vozača i suvozača. te folije za prozore zaštita od pogleda pružaju također UV zaštitu od 99% te toplinsku do čak 45%.

Postoji širok izbor folija za prozorska stakla koje mogu estetski istaknuti eksterijer doma ili poslovne zgrade bilo da se radi o suvremenom izgledu ili uniformiranom dizajnu. Raznovrsna ponuda proizvoda folija za prozore zaštita od pogleda pristaje također bilo kojoj vrsti automobila, terenskih i sportskih vozila.

Postoje također nijanse koje će pružiti izgled koji želite, od lagano toniranih do tamnijih boja. Ukoliko želite kvalitetnu i efikasnu foliju za prozore zaštita od pogleda , obratite nam se s povjerenje na mail: anula@www.anula.hr

Ukoliko i dalje nemate ideju oko odabira folije za prozore zaštita od pogleda , ne brinite i tu vam možemo pomoći  znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će napraviti za vas vizualno riješenje za apliciranje folije za prozore zaštita od pogleda.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo na vaše prozore montirati foliju za prozore po vašoj mjeri.