Imate li neki najdraži film koja vas podsjeti na neka dobra stara vremena? Sigurni smo da postoji neki klasik kojeg biste mogli bezbroj puta ponovo gledati i nikad vam nebi dosadio. Zašto ne biste jednim filmskim plakatom ukrasili prostorije svog doma ili ureda.
Filmski plakati su jedna od naših usluga koje su prepoznate po vrhunskoj kvaliteti tiska. Odaberite svoju najdraži film pretvorite ga u plakat koji će krasiti vaš zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Animirani filmski plakati pretvoriti će njihove zidove u spavaćoj sobi u jednu cijelu vojsku super junaka koji se bore protiv strašnih zlikovaca u svemiru ili šumske vile i vilenjake koje užurbano lete po zelenim krošnjama i livadama prepunim šarenog cvijeća.
Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena animiranim filmskim plakatima pretvoriti će svaku  igru vašeg mališana u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, animirani filmski plakati sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će razni glumci iz ljubavnih, akcijskih ili sf filmova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko vrste filmskog plakata, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Sve filmske plakate printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštititi dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Cijena filmskog plakata ovisi o dimenziji koju biste željeli, ovisno radi li se o B1 plakatima ili B2 ili B3 plakatima, a ukoliko se radi o većoj količini tada cijenu plakata formiramo prema utrošenom metru kvadratnom. U ponudi nam se nalaze i različite vrste poster papira o kojima također ovisi cijena filmskog plakata.
Ukoliko želite detaljnije informacije o filmskim plakatima, obratite nam na mail: anula@www.anula.hr
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu najdraži film pretvoriti u filmski plakat.