Dekorativne naljepnice za zid su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje kojim ćete osvježiti svoj privatni ili poslovni prostor. Odaberite svoju najdražu fotografiju, sliku ili motivacijsku tekst, a mi ćemo prilagoditi dekorativnu naljepnicu za zid prema vašim željama i prostoru.
Ne stvaraju nam problem ni različiti oblici i veličine dekorativne naljepnice, bilo da želite pokriti cijelu površinu zida ili samo nalijepiti manju naljepnicu koju ćemo konturno izrezati na željeni oblik.
Razveselite sebe dekorativnom naljepnicom za zid u obliku motivacijske poruke, koja će vam prije prve jutarnje kave izmamiti smiješak na licu i dati motivaciju za što bolji početak dana. Razmazite svoja osjetila i pretvorite svoji privatni prostor u oazu mira i beskrajnog užitka.
Ukoliko ste osoba koja stalno voli mijenjati detalje u prostoru u kojem provodite veći dio dana, ne brinite i za to imamo riješenje jer dekorativne naljepnice za zid se lako skidaju s vaših zidova te je moguće zamijeniti postojeću fotografiju, sliku ili poruku za novu bez da se ošteti zid.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija.
Dekorativne naljepnice za zid pretvoriti će njihove zidove u spavaćoj sobi u jednu cijelu vojsku super junaka koji se bore protiv strašnih zlikovaca u svemiru ili šumske vile i vilenjake koje užurbano lete po zelenim krošnjama i livadama prepunim šarenog cvijeća.
Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena dekorativnom naljepnicom za zid pretvoriti će svaku njihovu igru u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, dekorativne naljepnice za zid sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će razni nogometni klubovi, vrhunski sportaši ili rock bendovi.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora.
Svaku dekorativnu naljepnicu za zid printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu ideju pretvoriti u savršenu dekorativnu naljepnicu za zid.