Dekorativne folije za prozoreDekorativne folije za prozore su naša specijalnost, a za vas idealno riješenje za spriječavanje ulaska topline, UV zaštita i zaštita od neželjnih pogleda u vaše automobile, privatne ili poslovne prostore.

Vršimo profesionalno apliciranje dekorativnih folija za prozore svih vrsta, te brza i kvalitetna montaža na automobile, autobuse, poslovne i stambene zgrade te brodove.

Koristimo isključivo provjerene dekorativne folije za stakla renomiranih svjetskih proizvođača kojima garantiramo kvalitetu svake naše izvršene usluge kojima smo zadobili povjerenje naših dugogodišnjih klijenata.

Dekorativne folije za prozore danas odbija do 78% topline čime je vaš automobil, poslovni ili privatni prostor manje zagrijan, klima nema toliku potrebu za radom te prije rashladi prostor uz manje potrošnje motora ili električne energije. Isto tako za 99% folije za prozore zaštita od pogleda spriječavaju probijanje UV zraka te smanjuju neugodna blještanja sunca.

One također učinkovito ublažuje naprezanje očiju i s tim povezane glavobolje koje uzrokuje odsjaj na zaslonima kompjutera i slično. Rezultat toga je ugodno radno okruženje koje osigurava veću produktivnost i učinkovitost. Ujedno ima i sigurnosno djelovanje jer dekorativne folije za prozore aplicira se s unutarnje strane stakla te prilikom pucanja stakla, dekorativne folije za prozore drži komadiće stakla za sebe te time spriječava raspršivanje stakla. Kada je riječ o auto programu, tada je  ugodnost pri vožnji neprocijenjiva jer vas štiti od jakog blještanja sunca po danu te neugodna blještanja svjetala drugih  vozila iza vas po noći.

Razvijena je i nova generacija folija za vozila koja dodatno ne zatamnjuju stakala te zadovoljavaju sve zakonski propisane uvjete za instalaciju vozača i suvozača, te dekorativne folije za prozore pružaju također UV zaštitu od 99% te toplinsku do čak 45%.

pjeskarena folija

Postoji širok izbor dekorativnih folija za prozore koje mogu estetski istaknuti eksterijer doma ili poslovne zgrade bilo da se radi o suvremenom izgledu ili uniformiranom dizajnu. Raznovrsna ponuda proizvoda folija za prozore zaštita od pogleda pristaje također bilo kojoj vrsti automobila, terenskih i sportskih vozila. Postoje također nijanse koje će pružiti izgled koji želite, od lagano toniranih do tamnijih boja.

Ukoliko želite kvalitetnu i efikasnu dekorativne folije za prozore, obratite nam se s povjerenje na mail: anula@www.anula.hr

Ukoliko i dalje nemate ideju oko odabira dekorativne folije za prozore, ne brinite i tu vam možemo pomoći znanjem naših grafičkih stručnjaka koji će napraviti za vas vizualno riješenje za apliciranje dekorativne folije za prozore.

Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo na vaše prozore montirati dekorativne folije za prozore po vašoj mjeri.

 

naljepnice za izlog obljepljivanje izloga folije z aprozore folije za zaštitu od pogleda zaštita od pogleda oslikavanje izlogaizlog