Imate li neku fotografiju gdje ste s prijateljima na izletu ili vašim četveronožnim ljubimcem u šumi? Sigurni smo da na svom mobitelu imate pregršt takvih fotografija kojima ste zabilježili svoje posebne trenutke. Zašto ne biste taj poseban trenutak prenijeli na plakat i ukrasili prostorije svog doma ili ureda. Plakati su jedna od naših usluga koje su prepoznate po vrhunskoj kvaliteti tiska. Odaberite svoju najdražu fotografiju, sliku ili motivacijski tekst i pretvorite svoj privatni prostor u oazu mira ili poslovni prostor u ugodnu atmosferu za postizanje što boljih poslovnih rezultata.
Nismo zaboravili ni na naše najmlađe članove jer njihova beskrajno razigrana mašta je naša velika inspiracija. Plakati pretvoriti će njihove zidove u spavaćoj sobi u jednu cijelu vojsku super junaka koji se bore protiv strašnih zlikovaca u svemiru ili šumske vile i vilenjake koje užurbano lete po zelenim krošnjama i livadama prepunim šarenog cvijeća.  Svaki provedeni trenutak u sobi koja je oblijepljena plakatima pretvoriti će svaku  igru vašeg mališana u novu pustolovinu. A kad mali pustolovi narastu, plakati sa super junacima, gusarima i vilenjacima zamijeniti će fotografije raznih nogometnih momčadi, vrhunskih sportaša ili rock bendova.
Ukoliko i dalje nemate ideje oko fotografije, slike ili motivacijske poruke, ne brinite i tu vam mi možemo pomoći s našom raznolikom bazom fotografija visoke rezolucije i znanjem naših grafičkih stručnjaka napraviti ćemo za vas vizualno riješenje vašeg privatnog ili poslovnog prostora. Sve plakate printati ćemo na stroju koji koristi boje na bazi vode i nisu štetne za zdravlje i okoliš, te ćemo iste naljepnice zaštiti dodatnom folijom odnosno laminacijom koja štiti od mehaničkih oštećenja.
Cijena plakata ovisi o dimenziji koju biste željeli, ovisno radi li se o B1, B2 ili B3 plakatu, a ukoliko se radi o većoj količini tada cijenu plakata formiramo prema utrošenom metru kvadratnom. U ponudi nam se nalaze i različite vrste poster papira o kojima također ovisi cijena plakata.
Ukoliko želite detaljnije informacije o cijeni plakata, obratite nam na mail: anula@www.anula.hr
Podarite nam vaše povjerenje, a mi ćemo vašu fotografiju pretvoriti u savršeni plakat.